Risotto klatkager

Lavet med en rest ærterisotto.

Indtastet af:

Opskriften giver 20 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Rør risotto'en lind med æg, rør melet i og tilsidst mælk.

 

Steg klatkagerne i smør på en pande ved jævn varme (6). Vend dem først når overfladen er begyndt at størkne.

 

Server f.eks. med rugbrød og coleslaw salat. Der er opskrift på begge dele her på opskriftsamleren. 

 

Kan også serveres som en del af en buffet, eller til en frokost.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk