Risotto klatkager

Lavet med en rest ærterisotto.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 20 stk

Ingredienser:

800gÆrterisotto
2stkæg
1dlMinimælk, 0,5%
4spskHvedemel

Rør risotto'en lind med æg, rør melet i og tilsidst mælk.

 
Steg klatkagerne i smør på en pande ved jævn varme (6). Vend dem først når overfladen er begyndt at størkne.
 
Server f.eks. med rugbrød og coleslaw salat. Der er opskrift på begge dele her på opskriftsamleren. 
 
Kan også serveres som en del af en buffet, eller til en frokost.
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (46,11 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
53

3%

fedt
2 g

3%

Mættet
<0 g

1%

kulh.
6 g

2%

protein
3 g

5%

Kostf.
<0 g

0%

Natrium
7 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus