Rugbrødschips

Lækker og sprød snack af rugbrød.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:

50gRugbrød, fuldkorn
1spskOlivenolie
1drysSalt, gerne Maldon
Skær rugbrødet så tyndt som muligt, det er nemmest med tørt brød. Det gør ikke noget det går lidt i stykker. Læg stykkerne i et lag på bagepapir.

Dryp lidt olivenolie udover og drys med salt.

Bages midt i ovnen, ved 200 grader i ca 7-10 min.

Køles af, tjek om de er helt sprøde -så er de lette at knække over- ellers bøjer de, og så skal de have lidt længere.

Når de er kolde, opbevares de i en tæt dåse.

Serveres som snack, eller som det sprøde i en salat. Nogen synes de kan erstatte sprødt  bacon og de smager lidt derhenad. Også gode som drys på en kartoffelsuppe.


  200°C  7 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (5,39 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
19

1%

fedt
1 g

2%

Mættet
<0 g

1%

kulh.
2 g

1%

protein
<0 g

1%

Kostf.
<0 g

2%

Natrium
94 mg

4%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus