Salat med laks, ovnbagte kartofler, majs og popcorn

Lækker middagssalat, som børnene også kan lide.

Indtastet af:

Opskriften giver 5 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Laksen krydres efter smag, ryges eller steges, afkøles helt og deles i mindre bidder med en gaffel inden den blandes i salaten.

 

Kartoflerne renses eller skrælles, deles evt. i mindre bidder. Tørres i et klæde og kommes i en pose (frysepose), hæld ca. 2 spsk olivenolie og 1 tsk salt i og ryst godt. Fordeles på bagepapir og bages i ovn til de er sprøde ca 20-25 min.

 

Imens klargøres de øvrige ingredienser til salaten. Grøntsagerne skæres i mindre bidder. Majskernerne skæres af kolben og popkornene poppes.

 

Salaten samles i sidste øjeblik før serveringen.

 

Kan også laves med en rest kylling eller hvad du lige har.

 

 

Info low fodmap: majs er begrænset til 40 g. pga. Oligo og Polyoler. Spinat er begrænset til 150 g pga. Oligo. En portion indeholder dog kun 25 g spinat, men vær opmærksom på at nedsætte/udelade majs, hvis du er følsom for Oligo.

  225°   20 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk