Sammenkogt ret med oksekød

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Svits kødet af 2 omgange i hvidløgsolien.

Kom hakkede tomater, vand, paprika, salt og peber i.

Skær guleroden i skiver og kom i, sammen med champignon og rødvin.

Sæt evt. ris i kog, hvis det serveres til.

Klip eller hak krydderurterne fint og kom dem i.

Jævn med madlavningsfløde.

Smag til og tilsæt evt. lidt madkulør.

Klip knuderne af pølserne og kom dem i retten og snurre med de sidste 5 min.

Serveringsforslag: retten er lækker både til ris og kartoffelmos.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (235,99 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
256

13%

fedt
16 g

22%

Mættet
7 g

34%

kulh.
5 g

2%

protein
23 g

45%

Kostf.
2 g

7%

Natrium
913 mg

38%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus