Sammenkogt ret med oksekød

Indtastet af:

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Svits kødet af 2 omgange i hvidløgsolien.

Kom hakkede tomater, vand, paprika, salt og peber i.

Skær guleroden i skiver og kom i, sammen med champignon og rødvin.

Sæt evt. ris i kog, hvis det serveres til.

Klip eller hak krydderurterne fint og kom dem i.

Jævn med madlavningsfløde.

Smag til og tilsæt evt. lidt madkulør.

Klip knuderne af pølserne og kom dem i retten og snurre med de sidste 5 min.

Serveringsforslag: retten er lækker både til ris og kartoffelmos.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk