Skipperlabskovs med kylling og kartoffel

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde

Bring vand i kog, og kog kødet mørt, ca. 30 min. Skum urenheder væk fra vandet med en ske, når kødet har kogt 10 minutter.

Skræl kartoflerne og gulerødderne, og skær dem ud i terninger.

Pil og hak løg, og kom det i gryden sammen med laurbærblade.
Lad det koge, til det er mørt ,og tilsæt så de rå kartofler.

Lad retten småsimre, til den har jævnet sig selv.

Smag skipperlabskovsen til med salt og peber, og drys med persille før servering.

Server skipperlabskovsen sammen med rødbeder.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk