Skyr-Panna Cotta

Den klassiske franske dessert i en sukkerfri og proteinrig udgave uden proteinpulver.

Indtastet af:Malene

Udblød husblasene i koldt vand i ca. 10 min. 
Hæld cremefine, sirup og vanilje i en gryde, og varm det op ved svag til jævn varme. 
Riv skallen af citronen og pres saften ned i gryden med cremefine. Varm det op til lige inden kogepunktet mens du rører i den konstant, for at det ikke brænder på. 
Når blandingen er varm nok tages den af varmen, og husblasen vrides fri for vand inden den opløses i den varme "fløde". 
Sigt blandingen i en ren skål og pisk skyren i, og hæld den i en kande eller noget andet der er let at hælde af. 
Fordel cremen i 8 små glas og sæt dem op køl i min. 2 timer. Hvis du gerne vil have en skrå overflade ligesom på billedet, skal du sørge for at de står skrå i køleskabet. Vi brugte en muffinform til at sætte vores i. 

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (60,36 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
73

4%

fedt
5 g

8%

Mættet
5 g

24%

kulh.
3 g

1%

protein
4 g

7%

Kostf.
<0 g

1%

Natrium
17 mg

1%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus