Spinatblinis

Sund forret.

Indtastet af:Malene

Kilde: https://mallesblog.wordpress.com/2015/07/24/spinatblinis-med-roget-laks/

Start med at lave blinisene, så de kan køle af inden du kommer ostecremen på. Hak spinaten helt fint evt. i en minihakker. Bruger du frossen spinat, tø den da op i mikroovnen og lad den køle af.
Kom alle ingredienserne til blinisene i en skål og rør det godt sammen.
Varm en pandekagepande op ved middel varme.
Lav blinisene af 1 tsk. dej hver. Du kan godt have 3-4 stk. på panden ad gangen. De skal have 1,5-2 min. på hver side, så de bliver gyldne.
Lad dem køle helt af mens du laver ostecremen.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (7,28 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
12

1%

fedt
<0 g

1%

Mættet
<0 g

1%

kulh.
<0 g

0%

protein
2 g

3%

Kostf.
<0 g

1%

Natrium
18 mg

1%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus