Spinatpandekager

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Foto: Leif Andersen

Optø spinaten i en skål. Bland melet sammen, tilsæt salt. Mælken piskes i lidt af gangen. Derefter tilsættes æg og tilsidst spinat. Lad dejen hvile 10 min. inden bagning. Brug ca. 1 dl. dej pr. pandekage. Dejen er meget tyktflydende og kan med fordel bredes lidt ud med en spatel. Bages ca. 1 min. til den begynder at gyldne.

 

Serveringsforslag: fyld lidt revet ost og skinke på pandekagen, lige når den er blevet vendt. Når den er færdigbagt kan den rulles sammen om lidt salat.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (86,61 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
147

7%

fedt
5 g

7%

Mættet
2 g

11%

kulh.
21 g

8%

protein
6 g

12%

Kostf.
3 g

10%

Natrium
126 mg

5%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus