Spinatpandekager

Indtastet af:

Opskriften giver 9 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Optø spinaten i en skål. Bland melet sammen, tilsæt salt. Mælken piskes i lidt af gangen. Derefter tilsættes æg og tilsidst spinat. Lad dejen hvile 10 min. inden bagning. Brug ca. 1 dl. dej pr. pandekage. Dejen er meget tyktflydende og kan med fordel bredes lidt ud med en spatel. Bages ca. 1 min. til den begynder at gyldne.

 

Serveringsforslag: fyld lidt revet ost og skinke på pandekagen, lige når den er blevet vendt. Når den er færdigbagt kan den rulles sammen om lidt salat.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk