Vandbakkelser med flødecreme
Super lækre vandbakkelser der kan fyldes med syltetøj og flødecreme, eller lige hvad du har lyst til.
Opskriften giver 5 store boller
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Bring vand og smør i kog i en kasserolle.
Bland mel, sukker og salt i en skål og drys lidt ad gangen i det kogende under konstant piskning. Fortsæt med at piske ca. 2 min. ved god varme. Brug evt. en håndmikser.
Lad blandingen køle noget ned, men pisk i det indimellem.
Slå æggene ud. Hæld et æg i dejen ad gangen og pisk til det er forenet inden det næste æg piskes i.
Sæt dejen på bagepapir med en spiseske.
Bag dem ved 200 grader i 30-35 min. Lad være med at åbne lågen før tid, da de ellers kan falde sammen.
Vi brugte dem som fastelavnboller med hindbærmarmelade og vanilleflødecreme som fyld. I stedet for glasur brugte vi chokolade smeltet med lidt smør. Men der er jo faktisk uendelig mange variationsmuligheder og ingen grund til at begrænse denne lækre sag til fastelavn.