Vaniljekranse med kokos

Glutenfrie vaniljekranse sødet med agavesirup. Indeholder alle de essentielle aminosyrer.

Indtastet af:Malene

Blend mandler, kokosmel og teffmel til en fin mel.
Hæld det i en bageskål eller røremaskine, og ælt det sammen med de resterende ingredienser.  Det skal være en lind kagemasse.

Klargør to bageplader med bagepapir og tænd ovnen på 175 °C (ikke varmluft).
Kom dejen i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og sprøjt dem ud til vaniljekranse med en diameter på ca. 5 cm på bagepapiret.
Bag vaniljekransene i midten af ovnen til de er gyldne (ca. 20 min.)
Lad dem køle af på en bagerist, så de bliver sprøde.

  175°C  20 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (7,8 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
42

2%

fedt
3 g

4%

Mættet
<1 g

3%

kulh.
3 g

1%

protein
1 g

2%

Kostf.
<0 g

2%

Natrium
4 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus