Varme hveder

Indtastet af:

Opskriften giver 24 hveder (12 boller)

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Denne opskrift giver 12 boller, som deles i halve. Dvs. 24 hveder.

Lav en fugtig dej. Lad hæve 1 time i skålen, eller til dobbelt størrelse. 

Dejen formes til 12 boller á ca. 110 gram der vendes i lidt smeltet smør og lægges tæt i en høj bradepande. 
Hæves igen til dobbelt størrelse.
Inden servering deles bollerne i to, og ristes i ovn eller på brødrister.

  200°   20 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk