Marrocansk gulerodssalat

Fremgangsmåde:

Skær gulerødderne i helt tynde skiver, evt. ved hjælp af en foodprocessor. Kog gulerodsskiverne i letsaltet vand i et par minutter, indtil de er møre men stadig faste. Hæld vandet fra, og lad gulerodsskiverne dampe af. Rist sesamfrø, hvidløg og spidskommen i 1 spsk. olivenolie på en pande, indtil det begynder at dufte. Tilsæt gulerodsskiverne, kværn salt og peber over, og vend rundt. Smag salaten til med citronsaft og lidt ekstra olivenolie, og kom den i en skål. Drys med hakket mynte, og servér.

Kategorier:
Salater
kommentarer leveret af Disqus
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 (274,25 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
155

8%

fedt
6 g

9%

Mættet
<1 g

5%

kulh.
25 g

9%

protein
2 g

5%

Kostf.
7 g

27%

Natrium
166 mg

7%

Anslåede værdier