Rødebedesalt med quinoa

Ingredienser:

Opskriften giver: 2


400gRødbede, rå
2dlQuinoa
200gÆbler
½stkCitronsaft, friskpresset
1spskOlivenolie
Fremgangsmåde:

Skræl rødbederne, og riv dem.

Kog quinoa, og lad det simre, indtil vandet er kogt væk. 

Skyl persillen, og hak den fint. Skyl æblerne, og skær dem i små stykker. Pres citronsaft over - det forhindrer, at æblerne bliver brune.

Når den kogte quinoa og rødbederne er kølet lidt af, blandes det sammen med persille og æblestykker i en skål.

Tilsæt evt. lidt olivenolie, og smag quinoasalaten til med salt og peber.

Kategorier:
Salater
kommentarer leveret af Disqus
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 (393 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
465

23%

fedt
10 g

15%

Mættet
1 g

6%

kulh.
77 g

28%

protein
14 g

28%

Kostf.
10 g

39%

Natrium
87 mg

4%

Anslåede værdier