Chiabudding med passionsfrugt

En mild chiabudding med et eksotisk strejf.

Indtastet af:
Kilde: www.ahouseinthehills.com

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:

Fremgangsmåde: 

Budding: 

1) Bland chiafrø og sojamælk i en skål, og rør det rundt i 1-1,5 minut så chiafrøene ikke klumper sammen. 

2) Sæt buddingen til side og lad den hvile. I princippet kunne man godt spise buddingen efter at den har hvilet 30 minutter, men den tager bestemt ikke skade af at hvile i længere tid. 

 

Topping: 

1) Rist mandelflager og kokosmel på en tør pande indtil de bliver let gyldne - man vælger selv om de skal ristes samtidig eller hver for sig. Sæt til side og lad dem køle af. 

2) Skær kumquaten i skiver. Den skal ikke skrælles!

 

Servering: 

1) Når buddingen skal serveres, skæres passionsfrugten over og indholdet skrabes ud over buddingen, kumquatskiverne placeres oven på passionsfrugten, og det ristede mandel og kokos drysses på til sidst. 

2) Voila! Buddingen er nu klar til at blive spist. 

Opskriften tilhører kategorierne:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2020, Opskriftsamleren.dk