Mousse au Chocolate

Vegansk chokolademousse.

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

1) Pisk aquafabaen til den er hvid og skummer. 

OBS! 150 gram/ml passer ca. med vandet fra 2 dåser kikærter.

2) Tilføj flormelis og pisk igen. 

3) Hak chokoladen og smelt det over et vandbad. Alternativt kan chokoladen smeltes forsigtigt i en mikroovn med 30 sekunders intervaller. 

4) Mix forsigtigt aquafabaen sammen med chokoladen. 

5) Hæld chokolademoussen på glas, og derefter på køl i 1-2 timer. 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk