Æggesalat

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde: 

1) Kog æggene i en gryde med kogende vand i 8 minutter og lad dem derefter køle af i koldt vand. 

2) Pil og hak æggene. Rør mayonnaise, karry, gurkemeje sammen og smag til med salt og peber. 

3) Vend de hakkede æg i dressingen og servér. 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk