Beriths tunmusse

Tunmusse uden husblads

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Hæld olien fra tunen og kom det i en skål, tilsæt derefter smør og cremefraiche, smag til med citron og salt. Kom evt. mere cremefraiche i hvis du ikke synes om konsistensen.

Stil moussen på køl gerne et par timer før den skal spises.

Tip: Server med flutes og dild dressing til.

Hvis det er til forret er der nok til 6 personer, men vil man have det til hovedret er der til 4 personer. 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk