Bønnesalat m. grønne bønner

Indtastet af:
Kilde: Valdemarsro.dk

Opskriften giver 4 portion

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Nip enderne af bønnerne, hvis de er friske. Bring en gryde med letsaltet vand i kog og kom bønnerne i. Lad bønnerne koge i ca. 2-­3 minutter, hæld derefter vandet fra gennem en si. Skyl bønnerne med iskoldt vand og lad dem dryppe af.

Vend derefter bønnerne i en skål med finthakkede soltørrede tomater, bredbladet persille, rødløg og halvdelen af fetaosten, som smuldres i. Vend det godt sammen og anret på et fad eller i en skål.

Rist græskarkernerne på en pande til de popper og bliver sprøde.

Anret græskarkerner, croutoner og resten af den smuldrede feta over salaten

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk