Squashfrikadeller

Indtastet af:
Kilde: https://madenimitliv.dk

Opskriften giver 10 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Riv squash groft og kom det i en skål. Drys det grove salt over og lad det stå i 15 minutter, så lidt af væsken trækker ud.        Når squashen har trukket, press overskydende væske ud. Jeg kom den revet squash i en sigte og pressede grundigt med bagsiden af en ske.

 

Kom drænet squash i en skål og tilsæt hvidløg, løg, æg, revet ost og bagepulver, havergryn og evt. hvedemel, hvis farsen skal have lidt hjælp til at gænge sammen.

 

Tilsæt evt. salt og peber men husk at der allerede er tilsat salt og at osten er lidt saltet, så måske skal der ikke bruges mere salt. Lad farsen trække i ca. 10 minutter.

 

Varm olien på en stegepande og form farsen til 10 pæne frikadeller. Steg frikadellerne et par minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde. Læg evt. frikadellerne på lidt fedtsugende papir eller serviet.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk