Stegte nudler med hakket svinekød og grøntsager

Indtastet af:
Kilde: Webopskrifter.dk

Opskriften giver 4 personer

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Kom nudlerne op i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i fem minutter, til de er næsten møre. Hæld vandet fra, og skyl nudlerne i koldt vand. Sæt dem til side til senere.

 

Skyl peberfrugterne, og skær dem i tynde strimler. Skul spidskål og forårsløg, og snit begge dele fint. Gem gerne lidt af den grønne del af forårsløgene til at drysse oven på den færdige ret. Pil hvidløg, og sæt alle grøntsagerne til side til senere.

 

Brun det hakkede svinekød i halvdelen af olien ved høj varme. Det skal gerne tage farve og blive gyldent. Tilsæt halvdelen af sojasaucen, og lad det koge ind i kødet et minuts tid.

 

Skub kødet til side, og tilsæt den sidste halvdel olie og grøntsagerne. Pres hvidløg over, og vend det godt rundt. Svits det ved høj varme i et par minutter, til grøntsagerne begynder at falde lidt sammen.

 

Tilsæt sojasaucen og nudler, og vend det hele godt sammen. Lad det svitse et par minutter inder omrøring.

 

Pisk æggene lidt sammen. Skub grøntsager og nudler til side, og hæld æggene på panden. Lad dem stege lidt, imens du rører i dem, så de begynder at ligne røræg. Bland det hele godt sammen - så er de stegte nudler klar til servering.

Opskriften tilhører kategorierne:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk