Æggekage i ovn med bacon og kartofler

Indtastet af:
Kilde: WebOpskrifter.dk

Opskriften giver 4 personer

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 225 grader.

 

Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Kom dem op i et ildfast fad smurt med lidt olie. Læg baconskiverne ovenpå, og sæt fadet i ovnen i 15 minutter.

 

Pisk æggene sammen med salt, og krydr med peber. Hak purløg fint, og tilsæt det til æggemassen sammen med ærter.

 

Tag fadet ud af ovnen, og skru ned til 200 grader.

 

Læg baconen på en tallerken. hæld æggemassen over kartoflerne i fadet, og læg baconen ovenpå igen. Bag æggekagen i 20 minutter, til den er fast og gennembagt. Server med rugbrød til.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk