Quinoasalat med lime og agurk

Mættende salat eller som tilbehør til hovedret.

Indtastet af:
Kilde: Mette Flindt

Opskriften giver 70 Portion á 80 g.

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Fremgang:

Steg hvidløget i olien, til det er let brunet.

Tilsæt salvie og oregano og steg ydeligere 1 min. hæld hvidløg og krydderurterne over den kolde quinoa.

Tilsæt tørret oregang, limeskal, agurk, mynte, springløg samet de hakkede rosiner og smag til med citronsaft. 

 Vend det hele sammen og smag til med S+P.

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk