Chokoladekarameller

Superlækre chokoladekarameller med sejt bid.

Indtastet af:
Kilde: Chocolat.dk

Opskriften giver 50 Små karameller

Ingredienser:

Alle ingredienser blandes i en kasserolle. Rør imens massen koger op, og stop så med at røre.

Kog ved svag til jævn varme, til massen når en temperatur på 125 grader. Hæld hurtigt op i en form med bagepapir og sæt på køl nogle timer.

Klip eller skær karamellerne i små stykker. Hvis den er meget hård, så lad den ligge ude i stuetemperatur først. 

Pak dem ind enkeltvis i bagepapir eller cellofan. Eller pak hele karamelpladen ind i bagepapir og skær karamellerne af når de skal serveres. Selv hvis karamellerne er blevet for hårde, klistrer de sammen.

 

Jeg kan ikke anbefale at lave disse karameller uden et sukkertermometer, da de meget hurtigt kan komme over 130 grader og blive stenhårde.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk