Gaffelboller

Koldhævede boller - kan også bruges som flutes, madbød .m.m.

Indtastet af:
Kilde: Gitte

Opskriften giver 16 stk

Ingredienser:

Rør gæren ud i vandet og tilsæt derefter salt og sukker og rør rundt til det er opløst Tilsæt resten af ingredienserne. Dejen skal have en meget klistret konsistens som en tyk grød og skal kunne røres med en ske - det er den konsistens der giver bollerne en svampet krumme Dæk dejen til med noget husholdningsfilm og lad den hæve i køleskabet natten over Opvarm ovnen til 225 grader Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir ved hjælp af to skeer Pensl bollerne med vand og drys med sesamfrø Bag bollerne 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde

  225°   15 min

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk