Havreflager med kanel

Meget lækker, sprød og karamelliseret småkage, der er hurtig at lave.

Indtastet af:

Opskriften giver 40 Småkager

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Smelt smørret og bland havregrynene i. (Husk det skal være glutenfrie havregryn, hvis du bager til en med glutenallergi).

Pisk æg og sukker lyst og skummende. Rør bagepulver (glutenfrit) og kanel i. Rør havregrynene i.

Fordel dejen på 2 bageplader med bagepapir. Sæt 40 små klatter med teske. Glat overfladen og kanten lidt, med en våd ske.

Bland kanel og sukker og drys lidt på overfladen af hver småkage.

Bag en plade af gangen, midt i ovnen ved 175 grader i 8-10 min.

Info. Low fodmap: havregryn er begrænset til 25 g. Man kan spise op til 10 småkager uden risiko.

  175°   8 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk