Langtidshævet landbrød

Indtastet af:
Kilde: Spis brød til - 19 spændende opskrifter på det daglige brød - Coop

Opskriften giver 1 brød

Ingredienser:

Gæren røres ud i vandet.

De øvrige ingredienser tilsættes.

Dejen æltes igennem til den er smidig.

Stilles til hævning i køleskab, dækket med et klæde i 15-18 timer.

Tages ud af køleskabet og hæver yderligere 2 timer.

Dejen slås ned.

Formes til et aflangt brød.

Efterhæves 2 timer.

Ridses på langs og pensles med vand.

Bages først 5 minutter ved 250 grader, derefter ca. 45 minutter ved 200 grader på nederste ovnribbe.

  200°   45 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk