2 ingrediens chokoladekage

Indtastet af:Dorthe

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:

165g86% mørk chokolade
3stkÆg

Sådan gør du: 

Del æg i hvider og blommer.
Det er meget vigtigt, at der ikke kommer blommerester i æggehviden, ellers bliver den umulig at piske stiv.

Tænd ovnen på 170 grader.

Smelt chokoladen i et vandbad.

Pisk æggehviderne helt stive, til du kan vende massen på hovedet, uden at den falder ud. 
Rør den smeltede chokoladen ud i æggeblommerne og tilsæt en tredjedel af hviden.
Rør derefter endnu en tredjedel af hviden rundt i chokolademassen, og vend forsigtigt resten af hviden i.

Hæld massen i en bageform, beklædt med bagepapir, på ca. 15 cm i diameter.

Sæt kagen i ovnen i 20- 25 minutter.

Tag kagen ud og lad den køle af, før du tager den ud af formen.
Ellers er der risiko for, at den går i stykker.

  175°C  20 minutter

Kategorier:
Desserter
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (34,91 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
161

8%

fedt
14 g

20%

Mættet
<1 g

3%

kulh.
4 g

2%

protein
4 g

9%

Kostf.
<0 g

0%

Natrium
27 mg

1%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus