Stick Chili Chicken

Klistret og sød kylling med ris

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Mix sauce ingredienserne og stil til side.

Snit kyllingebryst i tynde skiver. Læg i en skål og vend i majsmel og salt.
Steg kyllingestykkerne til de er gyldne. Gøres i små portioner.
Fjern fra panden og læg på køkkenrulle.

Tilsæt løg og peberfrugt og steg i et par minutter. Tilføj ingefær og hvidløg i et minutstid. Hæld saucen i og lad den tykne.

Tilsæt kyllingen og lad saucen samle sig om den.

 

Server med ris og forårsløg

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk