Rabarbercrumble

En rigtig forårsbebuder, som har en lækker, frisk sød-syrlig smag. Skøn med den knasende crumble. Server med en god vanilleis, en klat flødeskum eller råcreme.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Rens og snit rabarberne i stykker på ca. 1,5 cm og læg dem i et ovnfast fad. Bland sukker, vanillepulver og kartoffelmel sammen og drys over rabarberne.

 

Crumble:

Hak alle ingredienser sammen i foodprocessor, minihakker eller hånden. Det skal begynde at samle sig i små klumper. Drys det over rabarberne. Hak mandlerne og kom dem ovenpå crumblen.

Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. til rabarberne er møre og begynder at safte lidt op igennem crumblen.

  200°C  30 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (159,97 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
302

15%

fedt
13 g

19%

Mættet
7 g

34%

kulh.
44 g

16%

protein
4 g

9%

Kostf.
6 g

26%

Natrium
49 mg

2%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus