Blodappelsinsorbet

Sorbet bliver lækker og cremet, når den fryses i ismaskine. Den er allerbedst, når den serveres direkte fra ismaskinen. Ellers skal den tempereres i køleskabet.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Vand og sukker koges op i en kasserolle og køles derefter ned.

Pres saften af blodappelsinerne og bland med sukkerlage, vanillepulver, salt og past. æggehvider.

Frys det i 2 omgange på en ismaskine, da det udvider sig til mere end det dobbelte.

Hvis du ikke har ismaskine, skal du udelade æggehviderne og fryse massen i en flad beholder, som røres rundt, hver halve time. Når blandingen er som grødis, piskes hviderne stive og røres ind i ismassen.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (241,56 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
190

9%

fedt
1 g

2%

Mættet
<0 g

1%

kulh.
44 g

16%

protein
2 g

5%

Kostf.
4 g

15%

Natrium
111 mg

5%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus