Bløde chokoladescones/muffins

En fusion mellem scones og muffins, med svampet og lækker krumme, men de her er meget sundere. Fyldt med gode fibre og kun sødet med chokoladen.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Rør de tørre ingredienser sammen inkl. hakket chokolade. 

Smelt smørret og fordel det med en gaffel i det tørre.

Hæld yoghurt naturel og minimælk i, og rør det hele godt sammen.

Fordel dejen i 12 muffinforme.

Bag midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15 min.

  220°C  15 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (38,79 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
91

5%

fedt
4 g

5%

Mættet
2 g

11%

kulh.
10 g

4%

protein
3 g

6%

Kostf.
2 g

6%

Natrium
169 mg

7%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus