Blomkålshapsere

Kan bruges som sund pizzabund eller spises som de er.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Kilde: Lowcarb.dk ( jeg har dog tilføjet lidt fiberhusk)

Opskriften giver 16 Hapsere

Ingredienser:

1stkBlomkål, dansk, rå
1stkLøg, rå
3stkæg
1tskSalt
3tskOregano, tørret
1spskFiberhusk

Blomkål og løg hakkes til ukendelighed på foodprocessor. Æg, krydderier og fiberhusk blendes med. Obs brug en strøgen måleske fiberhusk.

 
Sættes i 16 klatter på bageplade, eller færre hvis man ønsker dem større, men så skal bagetiden evt. reguleres.
 
Bages ved 200 grader i ca. 30 min.
 
 Jeg har  tilsat lidt fiberhusk til at suge og samle dejen. Smagen er rigtig god, men en helt anderledes konsistens end brød. Børnene har spist dem med velbehag, så det er et fif til at snige ekstra grøntsager ind...

  200°C  30 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 Hapsere (40,56 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
27

1%

fedt
1 g

2%

Mættet
<0 g

1%

kulh.
2 g

1%

protein
2 g

4%

Kostf.
1 g

6%

Natrium
115 mg

5%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus