Brasede kartofler med chorizo og spejlæg

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:

½stkBBQ Chorizo
150gKogte kartofler i skiver
1stkÆg
3stkTomat, dansk, rå
1drysHavsalt
1drysPeber, sort

Skær chorizoen i skiver og steg dem til de har kastet noget af fedtet af.

Fordel fedtstoffet på panden og tilsæt kartoflerne.

Chorizostykkerne fordeles lidt, der hvor der mangler fedtstof.

Når kartoflerne er ved at få farve på begge sider, laves der plads til spejlæget.

Æget kan slåes direkte ud på panden og steges til det er færdigt.

Undgå at flytte på æget før det er helt færdigt, da det ellers let vil gå i stykker.

Server med tomatbåde.

Low FODMAP info: Tjek ingredienserne på chorizoen omhyggeligt, så du er sikker på at du kan tåle dem.

Note: Retten giver en stor smag og en rigtig god mæthed ift. kalorier.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portion (279,27 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
294

15%

fedt
13 g

18%

Mættet
4 g

21%

kulh.
32 g

12%

protein
15 g

29%

Kostf.
4 g

17%

Natrium
756 mg

31%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus