Chili Con Carne

Indtastet af:Leif Andersen

Foto: Leif Andersen
Kødet brunes.
Hakket løg, peber i små stykker og hvidløg tilsættes.
Krydderier (dog ikke den friske chili), tomat, øl og balsamico tilsættes.
Simrer i 30 min.
Tag stjerneanis op, da de let smuldrer i stykker hvis de får for lang tid i gryden.
Tilsæt bønner og simrer i 30 min. Hvis du bruger bønner fra dåse, så hæld bønnerne i en si og skyl dem grundigt.
Tilsæt frisk chili og lad retten simre i 20 min.
Salt, peber og chokolade tilsættes.
Lad stå på eftervarme i 10 min.
Serveres med ris, creme fraiche, salat og tortillachips. Evt. lidt brød til også.
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (287,35 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
214

11%

fedt
7 g

10%

Mættet
<1 g

4%

kulh.
20 g

8%

protein
17 g

34%

Kostf.
2 g

8%

Natrium
948 mg

40%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus