Chokolade scones

Proteinrige scones.

Indtastet af:Malene

 
Bland de tørre ingredienser og ælt kokosolien i. 
Rør de våde ingredienser sammen. 
Ælt de tørre i de våde.  Hak chokoladen og ælt det i dejen. 
Rul dejen ud, så den er et par cm tyk. 
Stik dine scones ud med et glas og fordel dem på en bageplade med bagepapir. 
Bag dem 10 min i en forvarmet oven ved 170° (ikke varmluft). 
Bag dem i yderligere 15 min ved 150° (ikke varmluft). 
Lad dem køle helt af på en bagerist.  
 
 

  175°C  20 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (110 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
422

21%

fedt
24 g

34%

Mættet
3 g

15%

kulh.
34 g

12%

protein
16 g

33%

Kostf.
3 g

10%

Natrium
229 mg

10%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus