Citrus-hyldeblomst marmelade

Af resterne fra hyldeblomstsaft.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Kilde: Klidmoster (dog med små ændringer)

Fremgangsmåde:
Jeg har skilt hyldeblomsterne fra citronerne, men man kan også bruge en blanding af begge dele. Tjek at der ikke følger kerner med.

1/4 af citronerne hakkes fint, resten blendes med vand og hyldeblomstsaft. Det hele kommes op i en gryde med 250 g rørsukker og koges til marmelade.

Hældes på skollede glas, imens det er brandvarmt og lukkes til.
Kategorier:
Tilbehør
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 glas (369,75 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
660

33%

fedt
2 g

4%

Mættet
<1 g

3%

kulh.
157 g

58%

protein
1 g

3%

Kostf.
2 g

10%

Natrium
7 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus