Græskarsuppe

Med hokkaido, porre og gulerod

Indtastet af:Josephine

1) Skræl og skær alle grøntsager i tern og kog i en stor gryde. (Læg timian og lauerbærblade ved)

2) Steg kylling i tern på panden

3) Tag timian og lauerbærblade fra og hæld ½ vand (alt afhængig af hvor cremet/tynd du ønsker suppen) fra grøntsager

4) Blend med stavblender, smag til med salt og peber

5) Top med kylling (med fordel tilsæt kalkunbacon som ekstra topping og protein)

Kategorier:
Supper
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (681 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
327

16%

fedt
5 g

7%

Mættet
1 g

6%

kulh.
28 g

10%

protein
44 g

88%

Kostf.
3 g

13%

Natrium
440 mg

18%

Anslåede værdier