Kirsebærsauce

Sukkerfri kirsebærsauce uden alkohol.

Indtastet af:Malene

Hæld appelsinsaft, sirup, vand og romaroma i en gryde. Skrab kornene ud af vaniljestangen og rør dem ud i lagen. Kom også den "tomme" vaniljestang i og kog det sammen ved svag til jævn varme. Rør kartoffelmelen ud i lagen, så den bliver jævnet. Sørg for at den ikke brænder på, ved at skrue ned for varmen og røre i den jævnligt.

Imens vaskes og udstenes kirsebærrene. Giv kirsebærrene et opkog i lagen og hæld det hele på skoldede glas med atamon.

Kirsebærsaucen opbevares på køl til den skal bruges. Spis den kold eller varm den op inden servering.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portion (107,67 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
62

3%

fedt
<0 g

0%

Mættet
<0 g

0%

kulh.
14 g

5%

protein
1 g

3%

Kostf.
1 g

6%

Natrium
2 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus