Kransekagekonfekt

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Foto: Leif Andersen, 2012
Rør flormelis ud i æggehviderne til det er opløst og ligner glasur. Bræk marcipanen i mindre stykker og rør den ud i massen - lettest med en håndmikser med dejkroge.

Kransemassen kommes op i en småkage sprøjte eller evt. en meget solid sprøjtepose, der er egnet hertil (de fleste poser revner, da massen er så sej).

Sæt nogle fine toppe på bagepapir. Pynt evt. med halve cocktailbær, nødder, eller amarena kirsebær.

Bages 6-8 min. ved 225 grader. Evt. med en ekstra bageplade i bunden, hvis din ovn har kraftig undervarme.

Kan serveres som de er, eller evt. dyppes i tempereret chokolade.

Fryseegnet uden chokolade.

Opskriften rækker til mange 30-40 personer.

  225°C  6 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (13,15 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
62

3%

fedt
3 g

4%

Mættet
<0 g

1%

kulh.
9 g

3%

protein
1 g

3%

Kostf.
<0 g

1%

Natrium
6 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus