Kryddertella aka græskarsmør

Delikat smørrepålæg lavet af græskarpure, efterårets varme krydderier, saft og ahornsirup. Smagen rundes af med kokos- eller muscovadosukker, mhh...

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Bland alle ingredienser i en kasserolle og lad det simre ca. 20 - 30 min. Smag til og hæld på steriliserede glas, når konsistensen er som nutella ca.

Glassene kan nemt steriliseres i en kold ovn, der sættes til 100 grader. Giv dem mininimum 10 min efter temperaturen er opnået. Alternativt kan de skoldes med kogende vand.

Fif: har du en grøntsagsskeptisk familie, så prøv at lade dem gætte hvad smørrepålæget er lavet af, eller undlad at sige det??

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 glas (218,95 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
413

21%

fedt
<1 g

1%

Mættet
<0 g

1%

kulh.
101 g

38%

protein
1 g

3%

Kostf.
2 g

6%

Natrium
252 mg

10%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus