Mascarponeis

Meget velsmagende og kompakt is - en kugle kan tilfredsstille lækkersulten...

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:

250gMascarpone
1dåseKondenseret mælk
1stkVanillestang
1spskSukker
2dlMælk
1nipFint salt
Mascarpone røres med kondenseret mælk. Vanillestangen flækkes, kornene skrabes ud og fordeles i 1 spsk. sukker. Vanillesukkeret røres i mascarponeblandingen, sammen med mælk og 8-10 fine saltkorn. 

Fryses i ismaskine. Og derefter fryses den færdig i fryseren. 

Note: Min ismaskine kæmpede lidt med den kompakte is, da maskinen også var 3/4 fyldt. En anden gang vil jeg dele ismassen over 2 gange, evt. komme 1 past. æggehvide i for en luftigere konsistens.




Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (86,7 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
248

12%

fedt
14 g

20%

Mættet
<0 g

0%

kulh.
25 g

9%

protein
5 g

10%

Kostf.
<0 g

0%

Natrium
39 mg

2%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus