Rigatoni al Segreto

Denne opskrift stammer fra den nu lukkede restaurant "Gino's" i New York og har optrådt i en dokumentarfilm "The Missing Ingredient"

Kilde: foodwishes.blogspot.dk (Oprindeligt fra en dokumentar film "The Missing Ingredient")

Fremgangsmåde:

Purér de hakkede tomater med en blender.

Varm olivenolie op i en gryde og steg de hakkede løg ved middel varme til begynder at virke lidt transparente. Tilsæt knust hvidløg og steg med et øjeblik.

Hæld de purerede tomater i gryden, tilsæt salt og (cayennepeber) peber, samt lidt vand, så retten ikke koger ud.

Lad retten simre i min. 45 minutter. Hold hele tiden øje med, at saucen ikke koger ud. Tilsæt ekstra vand efter behov.

Kog i mellemtiden pastaen al dente og hæld vandet fra.

Tilsæt revet parmesan (gem lidt til at drysse over retten til sidst), smør i tern og basilikumblade. Rør rundt til smørret er smeltet.

Smag saucen til med salt og peber, og hæld pastaene i til sidst. Rør rundt, så alle pastaene er dækket med sauce. 

Serveres straks evt. med en god salat og brød til.

kommentarer leveret af Disqus
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (449 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
561

28%

fedt
24 g

34%

Mættet
8 g

41%

kulh.
69 g

26%

protein
18 g

37%

Kostf.
6 g

25%

Natrium
985 mg

41%

Anslåede værdier