Rødkålssalat

Frisk og sprød salat til den tunge og fede julemad.

Indtastet af:Malene

Snit rødkålen helt fint og kom det i en skål.
Del appelsinerne i halve, og pres saften af den ene halve i en skål.
Rør eddike og sirup ud i appelsinsaften, og hæld det over rødkålen. Sæt det på køl i min. en halv time, gerne længere.

Skær skrællen af de tre halve appelsiner, så der ikke er noget af den bitre hvide hinde på, og skær dem i mindre både.
Vend appelsinbådene i rødkålen sammen med blåbær og valnødder lige inden servering.

Kategorier:
Salater
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (142,5 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
110

6%

fedt
5 g

6%

Mættet
<0 g

2%

kulh.
17 g

6%

protein
3 g

5%

Kostf.
3 g

13%

Natrium
9 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus