Skyrispinde med peche melba

Børnevenlige ispinde uden sukker.

Indtastet af:Malene

Kilde: https://mallesblog.wordpress.com/2016/05/28/skyrispinde-med-peche-melba/

Fremgangsmåde:

Ved at anvende frosne ferskner og hindbær får du en is-lignende masse, hvilket gør, at de færdige is ikke bliver helt krystalliserede. Start derfor med at rense frugterne, skære dem i mindre stykker og smid dem i fryseren min. et par timer inden du går igang med selve isene.
Kom de frosne frugter og bær i blenderen med de resterende ingredienser, og blend det sammen til en ismasse.
Fordel massen i fire isforme, alt afhængig af dine isformes størelse, og sæt dem i fryseren. Er dine isforme ikke lavet således at du kan sætte ispindene i med det  samme, lad dem da stå i fryseren i ca. 1/2 time og sæt pindene i. Lad isene fryse helt i ca. 6 timer inden du tager dem ud af formene.

Pynt evt. isene med smeltet chokolade, frysetørrede hindbær, chokoladespåner og protein crispies, som på billedet, eller hvad du nu har i skabene inden servering.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (76,5 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
50

2%

fedt
<0 g

1%

Mættet
<0 g

0%

kulh.
8 g

3%

protein
3 g

7%

Kostf.
1 g

5%

Natrium
15 mg

1%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus