Spaghetti Carbonara

Nem ret der smager godt

Indtastet af:Leif Andersen

Bacon skæres i tern (eller mindre stykker, hvis du bruger skiveskåret bacon), og svitses sammen med hvidløgsfedet til hvidløgsfedet bliver brunt. Tag hvidløgsfedet op, og svits baconen til den er gylden.

Kog spaghettien "al dente" og bland den med baconen.

Tilsæt æggene og halvdelen af osten, samt godt med peber. Bland det hele godt. Ønsker man at lave den mere traditionelle danske version, tilsættes også lidt fløde, så man får en mere cremet ret.

Tilsæt resten af osten, bland rundt og smag til med salt og peber inden servering.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (177,25 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
339

17%

fedt
15 g

22%

Mættet
7 g

34%

kulh.
30 g

11%

protein
21 g

42%

Kostf.
2 g

8%

Natrium
727 mg

30%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus