Torskesalat med rejer

Lækker frokostsalat eller forret.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 2 Frokost portioner

Ingredienser:

400gTorskeloins rå
150gCheasy Fraiche 5%
1drysHavsalt
1drysPeber, sort
1drysDild, purløg eller anden krydderurt

Damp torskeloins ved let varme til flagerne let kan skilles og der ikke er noget gennemsigtig i flagerne. Det tager ca. 8-10 min., men er meget afhængig af størrelsen.

Køl torsken af og del den i lidt mindre stykker.

Vend den afkølede torsk i fraichen og smag til med salt, peber og krydderurter.

 

Anret f.eks. på en bund af salat og top med rejer og krydderurter.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 Frokost portioner (225 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
226

11%

fedt
5 g

7%

Mættet
3 g

13%

kulh.
3 g

1%

protein
41 g

82%

Kostf.
<0 g

1%

Natrium
491 mg

20%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus