Oplysningerne om denne fødevare stammer fra Fødevaredatabanken, version 7.01. 2009. og blev tilføjet til opskriftsamleren d. 22. marts 2015.
Vær opmærksom på, at oplysningerne kan være forældede eller fejlbehæftede.
Klik evt. på nedenstående link for opdaterede oplysninger:
Fødevaredatabanken, version 7.01. 2009.| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | |
| Energi | 972 kJ |
| Kalorier | 232 kcal |
| Fedt | 17,3 g |
| - mættede | 7,3 g |
| - enkeltumættede | 8,3 g |
| - flerumættede | 0,7 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukker | 0 g |
| Kostfibre | 0 g |
| Protein | 19,5 g |
| Salt | 0 g |
| Kilde: Fødevaredatabanken, version 7.01. 2009. | |
Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.
© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk