2 ingrediens chokoladekage

Indtastet af:

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Sådan gør du: 

Del æg i hvider og blommer.
Det er meget vigtigt, at der ikke kommer blommerester i æggehviden, ellers bliver den umulig at piske stiv.

Tænd ovnen på 170 grader.

Smelt chokoladen i et vandbad.

Pisk æggehviderne helt stive, til du kan vende massen på hovedet, uden at den falder ud. 
Rør den smeltede chokoladen ud i æggeblommerne og tilsæt en tredjedel af hviden.
Rør derefter endnu en tredjedel af hviden rundt i chokolademassen, og vend forsigtigt resten af hviden i.

Hæld massen i en bageform, beklædt med bagepapir, på ca. 15 cm i diameter.

Sæt kagen i ovnen i 20- 25 minutter.

Tag kagen ud og lad den køle af, før du tager den ud af formen.
Ellers er der risiko for, at den går i stykker.

  175°   20 min

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk