Aspargesmole

Guacamole inspireret

Indtastet af:

Rens og del aspargesne i 3 -  4 dele pr. styk
Damp disse i 5 min.
Blend dem i foodprocessor til en fin glat pure

Fin strimle forårsløgene

Hak tomaterne i små tern

Fin hakke korianderbladene

Fin hakke chili og hvidløg

Bland asparges puré med yoghurt, limesaft, koriander, forårsløg, chili, hvidløg, tomat, Worcestershire sauce  i en stor skål; bland det forsigtigt sammen.
Krydr med salt og peber.
Stilles i køleskab indtil den er helt afkølet og derefter er den klar til brug

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen