Bebbemor's Choko-is

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:

1

Skrab vaniljekornene ud og kom dem i en gryde med mælk.

2

Kom også den tomme vaniljehylstre i, og varm mælken op til kogepunktet.

3

Pisk æggeblommerne luftige og tilsæt perfect strø.

4

Si derefter den varme mælk ned over æggeblandingen, og tag vaniljehylstrene fra.

5

Rør godt rundt i massen igen og lad det stå til det når op til kogepunktet - dog uden at koge. Massen skal have en lidt tyk konsistensen.

6

Lad herefter mælkeblandingen køle af og bland det med kakao, skyr og chokolade.

7

Kør den færdige is i ismaskinen, til den har den rette konsistens, og så er isen klar til servering

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen